cerrar buscador

Gastronomia

Gizartea

Sukaldaritza

  • Joxe Mari Aizega

    Joxe Mari Aizega Basque Culinary Centerreko zuzendaria, aurkezpenean

LABe berrikuntza gastronomiko teknologikorako espazioa ireki dute Donostian

eitb.eus

Egoitza Tabakaleran izango du kontzeptu, produktu, zerbitzu eta esperientzia gastronomikoak batera sortu, esperimentatu, garatu eta testatzea xede duen laborategiak.

Gastronomia

Heriotza

  • Jose Maria Gorrotxategi

    Euskal gozogintzaren historia eta tradizioa ikertzera bideratu zuen bere bizitza Gorrotxategik

Jose Maria Gorrotxategi euskal gozogintzaren maisua zendu da

Agentziak | Erredakzioa

Gipuzkoar gozogileak 90 urte zituen, eta haren aldeko hileta ostegunean egingo dute, ekainak 13, Tolosako Andre Maria parrokian.

Gastronomia

Goi sukaldaritza

Victor Arginzonizek hirugarren postua lortu du berriz, Eneko Atxa 17. posturaino jaitsi da eta Elena Arzak ehun onenen arteko bost emakumeetako bat da, 45. postuan.

Gizartea

42 by Eneko Atxa

Bizkaiko Txakolina jatorri-deiturako produktua 46 herrialdeko 9.150 ardo artean aukeratu dute. 51 herrialdeko 363 adituk egin dute ardo-dastatzea Ainglen (Suitza).

Gastronomia

Madrid Fusin

Bizkaitar sukaldariak Madrid Fusión jaialdian jaso du saria, eta The Best Farmers ekoizle artisau onenak goi sukaldaritzarekin lotzeko sarea aurkeztu du.

Gastronomia

MADRID FUSION

Eneko Atxak eta Xabi Uribe-Etxebarriak gidatutako proiektuak nekazariak, abeltzainak eta arrantzaleak merezi duten tokian jarri nahi ditu. Joan Roca eta Gaston Acurio sukaldariek ere babestu dute.

Faktoria

Josetxo Lizarreta

Oiartzungo Gurutze-Berri jatetxea erreferente bihurtu zuen sukaldaria asteburuan hil da. Josetxo Lizarreta Luis Irizar sukaldari eskolako irakaslearekin hitz egin dugu hari buruz.

Faktoria

Sukaldari Dema

Joxe Mari Olasagastiren etxean izan gara, bere gaur egungo proiektuei buruz hitz egiteko, eta bide batez, hozkailuan topatutakoarekin egin dute "Sukaldari Dema" Pili Manterolak eta Igor Zalakainek.

Faktoria

Sukaldari dema

Oilasko bularra, ogi xigortua, sagarra, yogurra edota tipula bezalako osagaiak gehitu dizkiote

Gizartea

GABONETAK AZKOKA

Janari eta ardo azoka, Gasteizen

Beste albiste batzuk

'Txoriene' Euskal sukaldarien errezetak 'Txoriene'
Sukalde maisuak Gure sukaldarien sekretu guztiak, saio monografikoetan. Sukalde maisuak
Pil-pilean Sukaldaritza, hurbil-hurbiletik. Pil-pilean

Gastronomia

Pintxoak Ezagutu pintxoez gozatzeko ibilbideak. Pintxoak
Errezetak Betiko errezetak, pausuz pausu. Errezetak