Publizitatea
X

Irratia zuzenean

Gastronomia

2017/12/1315:44

Gizartea

GABONETAK AZKOKA

  • Azokaren aurkezpena. Argazkia: @vitoriagasteiz twitter kontua

    Azokaren aurkezpena. Argazkia: @vitoriagasteiz twitter kontua

    Azokaren aurkezpena. Argazkia: @vitoriagasteiz twitter kontua

Janari eta ardo azoka, Gasteizen

Ixone Arana | Eitb.eus

Bertako produktuen dastatzeez gain, hainbat tailer eskainiko dira heldu zein umeentzat.

2017/11/2516:05

Amarauna

Beratzuri zopa

  • min

Gosea eta janari falta zenerako berakatz zopa

Dani Lasa, Mugaritz jatetxeko berrikuntza arduradunaren gusturako, berakatz zoparen osagaiak ondo lotuak egotea komeni da. Zopakoa, baratzuria eta hortik aurrera edozer erants dakioke.

Erlazionatutako edukiak:

2017/11/2312:49

Faktoria

Michelin izarrak

Eneko Atxak laugarren Michelin izarra lortu du; hiru ditu Azurmendi jatetxeak, eta laugarrena irabazi du aurten Larrabetzun bertan zabaldu duen Eneko jatetxearekin. Bizkaitarra oso pozik mintzatu da.

2017/11/2212:02

Faktoria

Ekialdeko sukaldaritza

Gero eta gehiago ikusten ditugu ekialdeko sukalaritza lantzen duten jatetxeak, baina bereizten ote ditugu jaki japoniarrak eta txinatarrak? Aitzol Zugasti sukaldariak ezberdintasun nagusiak eman ditu.

2017/11/1615:44

Gizartea

REPSOL GIDA

Bilboko Zarate eta Gipuzkoako Kabia jatetxeek bigarren eguzkia lortu dute, eta Gasteizko El Clarete eta The Bost jatetxeek lehen eguzkia.

2017/11/0818:10

Kultura

GASTRONOMIA

Sukaldari gipuzkoarrak Estatuko Sukaldaritzako Ibilbide Onenaren saria jaso du.

2017/10/1713:08

Faktoria

Sukaldaritza

Kaltzioaren eta potasioaren iturri bikaina den kale aza prestatu dute Igor Zalakainek, eta Pili Manterolak. Beste osagai batzuekin nahastuta prestatu dute kale aza. Lukainka sartu dio Igorrek.

2017/06/1314:08

Faktoria

Errezeta

Asteartero etortzen zaizkigu 'Faktoria'ra  Pili Manterola eta Igor Zalakain sukaldariak. Gaur goizean ogia egiten irakatsi digu Igorrek, eta Pilik ogi horrekin egindako errezeta goxoa prestatu digu.

2017/06/0516:45

Hiri Gorrian

Aramako babarrun kroketak

Aramako ostatuko sukaldaria Anne Otegi izan dugu bisitan: babarrun kroketen aitzakian baina...badu eskaintza elikadura begetariano eta beganoan eta baita betiko arkume goxoa ere, labean egina.        

Faktoria

Sukaldari dema

Gereziak, modu berezian prestatuta

Faktoria

Hilario Arbelaitz

'Ez dut oraingoz erretiratzeko asmorik'

Beste albiste batzuk

'Txoriene' Euskal sukaldarien errezetak 'Txoriene'
Publizitatea
Sukalde maisuak Gure sukaldarien sekretu guztiak, saio monografikoetan. Sukalde maisuak
Pil-pilean Sukaldaritza, hurbil-hurbiletik. Pil-pilean

Gastronomia

Pintxoak Ezagutu pintxoez gozatzeko ibilbideak. Pintxoak
Errezetak Betiko errezetak, pausuz pausu. Errezetak
Publizitatea
Publizitatea
Publizitatea

Bisitatuena

    Kargatzen ikusiena
        Kargatzen ikusiena