Publizitatea
X

Irratia zuzenean

Gastronomia

Faktoria

Elikadura

  • 6:55 min

% 100 Arabako ogia lortzea, helburu

Eider Eguskitza Iudari elkarteko kidea eta nekazal ingenieria izan dugu gurekin, osagai guztiak Arabakoak izango dituen...

Faktoria

Etxebarri erretegia

  • 21:44 min

Bittor Arginzoniz: 'Hemengo sekretu bakarra da lana eta lana'

Restaurant aldizkariaren arabera, Axpekoa, munduko 50 jatetxerik onenen artean, seigarrena da. Han izan gara, erretegiko nagusiarekin...

Faktoria

Sukaldari dema

Bi proposamen horiek egin dizkigute gaur Pili Manterolak eta Igor Zalakainek. Entzun 'Faktoria' saioko sukaldari dema!

Mezularia

Sukaldaritza

Atxondoko Etxebarri munduko 6. jatetxerik onena dela erabaki du Restaurant aldizkariak. Jatetxeko Patricia Belarrek esan...

Gizartea

Restaurant aldizkaria

Axpeko (Bizkaia) Etxebarri Erretegia 6., Errenteriako (Gipuzkoa) Mugaritz 9., Donostiako (Gipuzkoa) Arzak 30. eta Larrabetzuko...

Gizartea

Restaurant aldizkaria

Errenteriako Mugaritz jatetxea bederatzigarren postuan dago, eta Donostiako Arzak eta Larrabetzuko Azurmendi 30. eta 38....

Gizartea

Elikadura

Osasunarentzat kaltegarria den arren, erosten ditugun produktuen erdiek erabiltzen dute.

Faktoria

Sukaldari dema

Pili Manterola eta Igor Zalakain sukaldarien bisita izan dugu 'Faktoria'n. Nork irabaziko ote du dema?

Gizartea

Sariak

Sariak banatzeko ekitaldi guztiak Londresen egin dira, iazkoa izan ezik, New Yorken izan baitzen. Munduko mila bat sukaldarik...

Faktoria

Sukaldaritza

Nola prestatu behar da brokolia?

Beste albiste batzuk

'Txoriene' Euskal sukaldarien errezetak 'Txoriene'
Publizitatea
Sukalde maisuak Gure sukaldarien sekretu guztiak, saio monografikoetan. Sukalde maisuak
Pil-pilean Sukaldaritza, hurbil-hurbiletik. Pil-pilean

Gastronomia

Pintxoak Ezagutu pintxoez gozatzeko ibilbideak. Pintxoak
Errezetak Betiko errezetak, pausuz pausu. Errezetak
Publizitatea
Publizitatea
Publizitatea

Bisitatuena

    Kargatzen ikusiena
        Kargatzen ikusiena