17 Obradoiro 25 6 19 2005 2129
18 Zunder Palencia 25 5 20 1976 2182
1 / 6 Hurrengoa
Baskoniak Valentzia izango du aurkari Endesa Ligako final-laurdenetan

Lehen partida maiatzaren 24an izango da, Valentzian, eta bigarrena 28an, Gasteizen. Hirugarren partida jokatu behar izanez gero, Valentzian egingo da.
Baskoniak irabazi egin du Breoganen aurka (89-84) bigarren zatiko erreakzioari esker

Baskoniak Rio Breogan gainditu du igande honetan (89-84) bigarren zatian erreakzionatu ostean, atsedenaldira 10 puntugatik galtzen heldu eta gero (32-42).

Bilbao Basketek garaipena bereganatu du Breoganen kantxan (86-94)

Taldeko lanean oinarritutako garaipen handia lortu du Surne Bilbao Basketek Rio Breoganen kantxan. Defentsa onak eta aulkiko jokalarien ekarpena ezinbestekoa izan da neurketa irabazteko (86-94).

Baskoniak Betis gainditu du Buesa Arenan (93-72)

Bitci Baskoniak berriro ere garaipena lortu du Endesa Ligan Coosur Betis taldea irabazita (93-72). Bigarren laurdenean utzi dute erabakita neurketa gasteiztearrek. Simone Fontecchio izan da partidako jokalaririk onena.

Baskoniak ezin izan du Zenit gainditu, taldearen jokoak hobera egin arren (82-90)

Neven Spahijaren taldeak lau neurketa galdu ditu jarraian Euroligan, zazpi garaipenekin jarraitzen du eta gero eta urrutiago du zortzi onenen artean sailkatzeko aukera.
Baskoniak Kopara sailkatzeko itxaropenei eutsi die Burgosi irabazita (80-69)

Baskoniak, Matt Costelloren gidaritzapean, Errege Kopan izateko itxaropenei eutsi die igande honetan Hereda San Pablo Burgosen aurka lortutako garaipenarekin (80-69).

Bilbao Basketek Betisi irabazi dio eta bosgarren garaipena lortu du jarraian (71-88)

Surne Bilbao Basketek 71-88ko emaitzarekin irabazi du Coosur Real Betisen kantxan, bere bosgarren garaipena kateatuz. Andaluziarrek 11 puntuko errenta izatera iritsi dira, baina atsedenaldiaren ostean behera egin dute bilbotarren eraginkortasunaren aurrean.

Baskoniak galdu egin du berriro Euroligan, oraingoan Bayernen aurka (77-84)

Gasteiztarrek 7 partida baino ez dituzte irabazi orain arte, eta zortzigarren postua hiru garaipenera daukate.
Baskonia galtzaile atera da Breoganen aurkako lehian

Bitci Baskoniak galdu egin du Leche Rio Breoganen aurka (89-83) jokatu duen Endesa Ligako 17. jardunaldiko partida.

Baskoniak markagailua irauli du Andorran, eta garaipena eskuratu du (78-79)

Wade Baldwin estatubatuarrak partidaren amaiera izateko 3,6 segundoren faltan lortutako saskiratzeak garaipena eman dio Bitci Baskoniari Andorran (78-79), 15 puntuz galtzen joan ostean.

Bilbao Basketek lehen partida irabazi du etxetik kanpo, Santiagon (91-96)

Surne Bilbao Basketek denboraldiko lehen garaipena lortu du etxetik kanpo, Monbus Obradoiroren pistan (91-96) hain zuzen, bere bolada bikaina luzatzeko eta jaitsiera postuetatik aldentzeko.

Baskoniak galdu egin du Real Madrilekin, Euroligan (89-74)

Gasteiztarrek ezin izan zioten Pablo Lasok zuzentzen duen taldeari irabazi, Euroligako 21. jardunaldiko partidan.
Bilbao Basketek arnasa hartu du, etxean jarraian lortu duen seigarren garaipenarekin (74-71)

Surne Bilbao Basketek Morabanc Andorrari irabazi dio larunbat honetan Bilbao Arenan, etxean lortzen duen seigarren garaipena kateatu ostean (74-71), Endesa Ligako 17. jardunaldiko partidan.

Baskonia Bartzelona liderrari nagusitu zaio Buesa Arenan (94-75)

Gasteiztarrek bigarren zati bikaina jokatu dute eta hirugarren laurdenean 22 puntuko aldea ere izan dute markagailuan.
Casademont Zaragoza eta Bitci Baskoniaren arteko laburpena (97-79)

Casademont Zaragozak jipoia eman zion Bitci Baskoniari (97-79) astearte iluntzean, Endesa Ligako hamabosgarren jardunaldiko partidan.

Baskoniak galdu egin du Zaragozan, eta Kopa zaildu zaio (97-79)

Gasteiztarrek, David Gil bigarren entrenatzailearen gidaritzapean, lehen zati oso kaskarra jokatu zuten, eta horrek erabakita utzi zuen partida etxekoen alde.
Baskoniak bolada txarra moztu du, Bayerni irabazita

Arabako taldeak 76-81eko emaitzarekin irabazi du Munichen jokatu duen Euroligako 17. jardunaldiko partida. Istanbulen bi neurketa jarraian galtzetik zetorren Bitci Baskonia.
Sufritutako garaipena lortu du Bitci Baskoniak Coosur Betisen aurka (83-87)

Bitci Baskoniak Errege Kopa jokatzeko eskubidea ematen duen postua sendotu du igande honetan Coosur Real Betisen kantxan lortutako garaipenarekin (83-87).

Bilbao Basketek nagusitasunez irabazi dio Kanaria Handiari Miribillan (95-80)

Surne Bilbao Basketek Kanaria Handia garaitu du igande honetan Miribillan (95-80), Bilboko taldea nagusi izan da partida osoan, eta 30 puntuko aldea izateraino iritsi da.

Bilbao Basketek garaipena lortu du Breoganen aurka (83-75) atzeratutako 12. jardunaldiko partidan

Surne Bilbao Basketek irabazi egin du Rio Breoganen aurka Bilbao Arenan jokatu duen atzeratutako Endesa Ligako 12. jardunaldiko neurketa.

Baskoniak bi partidak galduta itxi du Istanbulerako bidaia, bigarrena Fenerbahceren aurka (75-53)

Gasteizko taldeak 19 baloi galdu ditu, eta saskira begira ere makal aritu da; ondorioz, denboraldiko bigarren puntu kopuru txikiena lortu du Euroligan.
Baskoniak galdu egin du Anadolu Efesen aurka

Arabako taldeak porrota jaso du (87-72) Turkian jokatu duen Euroligako 15. jardunaldiko partidan.
Baskonia - Bilbao Basket partidaren laburpena

Bitci Baskoniak Surne Bilbao Basket gainditu zuen 101-86 Buesa Arenan jokatutako partidan.

Baskoniak Bilbao Basket gainditu du Buesa Arenan (101-86)

Bitci Baskonia taldeko Wade Baldwinek 30 balorazio kredito lortu ditu talde gasteiztarraren garaipenean. Baskoniak Bilbao Basket baino hobeto jokatu du.

Baskoniak amaiera eman dio Euroligako bolada txarrari, Villeurbanne 91-66 garaituta

Arabako taldeak 91-66ko emaitzarekin irabazi du Buesa Arenan jokatu duen Euroligako 14. jardunaldiko partida. Txapelketa honetako azken hiru partidetan porrotak jaso zituen Bitci Baskoniak.
Baskoniak garaipena lortu du Palaun (78-91)

Bitci Baskoniak erakustaldia eman du igande honetan Palau Blaugranan, Barça mendean hartzeko (78-91), Endesa Ligako hamabigarren jardunaldian

Baskoniak galdu egin du Zalgirisen aurka

Arabako taldeak porrota jaso du 72-68ko emaitzarekin Lituanian jokatu duen Euroligako 13. jardunaldiko partidan.
Baskoniak jipoia jaso du Real Madrilen aurka

Arabako taldeak 60-88ko emaitzarekin galdu du Buesa Arenan jokatu duen Euroligako 12. jardunaldiko partida. Madrilgo taldea jaun eta jabe izan da hasieratik amaieraraino.
Neven Spahijaren Bitci Baskoniak Andorrari irabazi dio (83-77)

Entrenatzaile kroaziarrak garaipenarekin egin du debuta Endesa Ligan. Puntuak: Baldwin (20), Granger (24), Giedraitis (12), Enoch (4), Lamar Peters (1), Fontecchio (9), Nnoko (8) eta Marinkovic (3).

Bilbao Basketek  galdu egin du Valentzian, 21 puntugatik irabazten joan ostean (100-84)

Bilbao Basketek galdu egin du Valentzian, 21 puntugatik irabazten joan ostean (100-84)

Surne Bilbao Basketek galdu egin du Valentzia Basketekin. Lehen zati ia perfektua osatu du Bilboko taldeak, baina bigarrenean ezin izan die etxekoei eutsi.

Baskoniak galdu egin du CSKAren aurka (74-80)

Errusiako taldeak lehen laurdenean oinarritu du bere garaipena, 15 puntuko aldea lortuta (8-23). Gasteiztarrak lau garaipenekin daude 11 jardunaldiren ostean.
Baskoniak mendean hartu du Izar Gorria, Spahijaren debutean

Arabako taldeak irabazi egin du Buesa Arenan jokatu duen Euroligako hamargarren jardunaldiko partida (93-74). Neven Spahija entrenatzaileak garaipena lortu du Bitci Baskonia zuzendu duen lehen norgehiagokan.
Hamargarren jadunaldiko laburpena

Endesa Ligako hamargarren partidan heldu da Bartzelonaren aurreneko porrota noren eta Valentziaren kontra. Baskoniak galdu egin zuen eta Bilbao Basketek irabazi.

Kanaria Handiak hiruko marratik gainditu du Baskonia (83-77)

Baskonia aurretik joan da partidako une askotan, baina azken txanpan, kanariarrek buelta eman diote emaitzari, hiruko jaurtiketei esker.

Baskoniak jipoia jaso du Bartzelonaren aurka

Arabako taldeak galdu egin du Barçaren kontra (93-67) jokatu duen Euroligako bederatzigarren jardunaldiko partida.
Bilbao Basketek ezin izan du Real Madril garaitu (95-61)

Talde madrildarra jaun eta jabe izan da eta Mumbruren gizonak gainditu ditu. Bilbotarrak izan dira puntuak lortzen lehenak, baina dena ilusio hutsa izan da.

Baskoniak, asko sufrituta, Unicaja gainditu du (92-89)

Bitci Baskoniak denboraldiko laugarren garaipena erdietsi du Buesa Arenan  Malagako Unicajaren aurka (92-89) irabazita. Partida azken minutuetan erabaki da eta gasteiztarrek bolada txarrari agur esan diote.

Baskoniak galdu egin du Makabi Tel Aviven aurka (69-87) eta hirugarren porrota jarraian jaso du

Hala, Dusko Ivanovicen taldea 'playoff' postuetatik urrundu da, Europa osoko sasoi onenean dagoen talde baten aurka galdu ostean.
Baskonia, bolada txarrean

Bitci Baskoniak aste beltza izan du. Euroligan porrot bikoitza jaso zuen Unics Kazan eta Zenit taldeen aurka. Endesa Ligan, galdu egin zuen Real Madrilen kontra igandean, 8. jardunaldian. Garai latzak bizitzen ari da Arabako taldea.

Manresak Bilbao Basket gainditu du (87-79)

Baxi Manresa taldeak Bilbao Basketi irabazi dio 87-79. Partida orekatua izan da, baina saskia aurrean hobeto ibili da etxeko taldea azken laurdenean.