Itxi

Faktoria

Sukaldari Dema

Arrautzak gosaritarako

Pili Manterolak eta Igor Zalakainek, batak Mexikotik eta besteak Kanadatik, gosaltzeko arrautzak prestatu dizkigute.

  • 22:53 min
imagen player
imagen player
imagen player

'Faktoria'ko 'Sukaldari Dema'n, gosaritarako arrautzak izan ditugu.

Igor Zalakainek 'arrautza rantxeroak' prestatu ditu

Osagaiak:

Arrautza pare bat

Taloa

3-4 tomate

Tipula bat

Baratxuri ale bat

Txile edo jalapeño bat

Frijoleak

Prestaketa:

Tomateak, tipula, baratxuria, eta piperrarekin saltsa egin (oliorik gabe). Ondoren, azpian taloa jarri (frijituta), gainean arrautza frijitu pare bat eta aurretik egindako saltsa gaineratu. Ondoan, frijoleak jarri.

 

Pili Manterolak arrautza hautsiak egin ditu:

Osagaiak:

Patata frijituak

Oliba olioa

Bi arrautza galdarraztatuak

Hirugihar frijitua

Xigortutako ogia

Tabaskoa

Prestaketa:

Katilu batean sartu patatak eta zanpatu. Ondoren, olioa eta tabaskoa bota. Gainean, bi arrautza galdarraztatuak jarri, eta gainetik boa hirugihar frijitua txiki-txiki eginda eta xigortutako ogia.