Beste kirolak

ESKUBALOIA

Bera Bera, Valcearen aurka 6 gol iraultzera behartua Europan jarraitzeko

AGENTZIAK | EITB MEDIA

Defentsa ezinbestekoa izango da joaneko partidan 34-28 galdu ostean txapelketan aurrera egiteko aukerak izateko.

• Súper Amara Bera Bera taldeko jokalariak

Súper Amara Bera Bera taldeko jokalariak. Irudia: Bera Bera

Super Amara Bera Berak partida garrantzitsua jokatuko du Errumaniako Ramnicu Valcearen aurka, eta sei goleko aldea irauli beharko du Europako Ligako multzoen fasean sartzeko.

Donostiarrek lehen zati oso ona egin zuten Errumanian, Europa erdialdeko taldea gaindituz, baina ahazteko moduko bigarren zatiak garaipen epikoa lortzera behartzen ditu txapelketan jarraitu nahi badute.

Zaleak aldean izango dituzte, jendetza espero baita Jose Antonio Gascan. Bestalde, Imanol Alvarezen taldea egoera ezin hobean dago, Cardoso brasildarra Frantziako eskubaloira irten ostean.

Defentsa ezinbestekoa izango da txapelketan aurrera egiteko aukerak izateko, eta, joaneko partidako 34-28koaren ostean, errumaniarrek 28 gol horiek gainditzen ez badituzte, Bera Berak nahikoa izango du sei goleko aldearekin, bestela zazpi gol beharko ditu.