Itxi

albistea

'Oihaneder Bere Saltsan'

Potxa tradizionalak sakramentuekin, asteleheneko Oihanederren errezeta

Ondoren, aloe vera eta limoi jogurta prestatuko du sukaldariak.

  • Aizpea Oihaneder. EITB

    Aizpea Oihaneder. EITB

'Oihaneder Bere Saltsan' sukaldaritza saioak, 'Potxa tradizionalak sakramentuekin' errezeta prestatuko du asteari hasiera emateko. Lau pertsonentzako potxak egiteko, Aizpea Oihanederrek honako osagaiak beharko ditu: kilo bat potxa, bi tipulin, piper berde bat, tomate bat, hiru baratxuri ale, urdaia (200 g), hiru azenario, oliba-olio tanta bat eta Ibarrako piperrak.

Ondoren, errezeta errazago bat prestatuko du Oihanederrek: 'Aloe vera eta limoi jogurta.' Postre arina da, jogurt naturala, 2 limoi, azukrea eta aloe verarekin egina.

'Oihaneder Bere Saltsan' astelehenean emitituko da 13:30etik aurrera ETB-1en eta 21:00etan errepikatuko da.