lehenengoak
Lekak tira luzetan zatituko ditugu patata zurigailuarekin. Ur irakinetan galdarraztatuko ditugu 3 minututan. Ontzi batean ur hotza eta izotz pusketak ipini eta bertan sartuko ditugu lekak. Beste lapiko batean pasta egosiko dugu. Baratxuri-ale erdi txikituko dugu. Zartagin batean baratxuria jarriko dugu. Bertan lehengo lekak salteatuko ditugu eta gero pasta aparte. Gatza eta piperbeltza egingo dizkiogu. Platereratzeko, lehenengo pasta freskoa jarri, eta gainean lekak. Amaitzeko, arrautza galdarraztatu bat jarriko dugu. Boilur beltz pixka bat birrinduko diogu, eta sesamo beltza botako diogu gainetik. Laguntzeko, ali-olia jarriko diogu.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa