lehenengoak
-Zailtasuna: Erreza
-Kostua: 2-4 euro
-Kaloriak: 179 kcal
GONBIDATUA:
Iñigo Lariz
NOLA EGIN:
- Dilistak garbitu eta uretan egosten jarri.
- Erretilu batean gurina urtu eta tipula eta baratxuria txikituta sueztitzen jarri.
-Tomatea zuritu dadotan zatitu eta tipulari gehitu. Gehitu espeziak eta martorria txikituta.
-Erregosi hau dilistei gehitu eta utzi 10-15 min. egosten.
- Olioa lapiko batean sutan jarri eta beroa dagoenean, artoa bota. Tapa batekin estali.
- Artoa lehertzen hasten denean, gatza gehitu eta lapikoari ongi eraginez, nahastu. Leherketak bukatzean,sutatik atera
- Dilista zopa birrindu eta krispetekin lagunduta zerbitzatu.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa