Itxi

Amarauna

Ardo azokak hastera doaz

Mikel Garaizabal: "Gaur egungo ardo azokak agenda handitzeko eta produktu berriak aurkezteko dira"

Arantxa Arza | EITb Media

Pandamiagatik, bi urtean egin ez diren ardo azokak udaberrian egingo dituzte: Barcelona win week, Madrilgo Gourmet edota Düsseldorfeko Prowin. Bakoitzak bere izaera du baina gaur egun gehien batean bezeroak fidelizatu eta produktu berriak aurkezteko izaten dira ardoaren azokak.

  • Mikel Garaizabal sommelierra

    Mikel Garaizabal sommelierra

    21:29 min
imagen player
imagen player
imagen player

Durangon egingo duten Ardo Saltsa azokaz aritu da Iñaki Uribe, antolatzailea eta berak nabarmendu digu, besteak beste, zein garrantzitsua den ardo karta egokia edukitzea jatetxe eta tabernetan. Ondo egindako ardoen arbel bat oso garrantzitsua izan litekeela adierazi digu. Bestalde, Arturo Villanuevak, Biba Ardoak kooperatibako arduradunak, martxoaren 20 eta 21ean Donostiako Tabakaleran egingo duten azoka dela eta Euskal Herriko ardo ekologiko eta mahastizain txikien garrantzia eta etorkizunaz hitz egin digu.