Albisteak
World Cheese Award
Gaurko artzaintza eta artzain gaztagileen bizimoduaz
Beñat Egaña, Aritz Ganboa eta Eli Gorrotxategi, kostaldean, Aralarren eta Aizkorri-Aratzen artzain izateaz. Tere Belokiren erreportajea, 'Faktoria'n.
-
20:02 min
Nazioarteko World Cheese Award jaialdiaren atariko, gaurko artzainen bizimodura gerturatu nahi izan dugu. Beñat Egaña, Aritz Ganboa eta Eli Gorrotxategi, kostaldean, Aralarren eta Aizkorri-Aratzen artzain izateaz aritu dira Tere Belokik egindako erreportaje honetan, 'Faktoria'n.
Tokian-tokian eginkizun ezberdinak izaten dituzte, eta umetze garai bete-betean topatu ditugu Arruazuko Albi etxaldean.
Arkumeak nola jaiotzen diren irratiz ikusi nahi baduzu, ez galdu erreportajea.