eitb.eus

Patrick Reedek eraman du asteburuan jokatu den World Golf Championship lehiaketa.

0:21
Jon Rahm, Barrikako golf jokalaria

Patrick Reed estatubatuarrak hiru birdie jarraian egin zituen azken lau zuloetan eta 67 kolpeetako txartelarekin Mexikoko World Golf Championship lehiaketa irabazi zuen.

Jon Rahm bizkaitarrak oso txapelketa ona egin zuen, baina azkenean hirugarren izan zen sailkapenean hiru kolpeetara (269).

Barrikako golfariak bikain hasi zuen eta ibilbideko lehen hiru zuloetan hiru birdie egin zituen eta beste bat bosgarrenean, halere, hamaikagarrenean eta hamalaugarrenean egindako bogeyek garaipenetik urrundu zuten. Irabaziko balu munduko lehen postua eskuratuko zukeen.

Azaroaren 24ean erdietsi zuen bere azken garaipena Rahmek, Dubaiko DP World Tour Championshipa irabazi zuenean.