Itxi

Amarauna

Euskal Ogia, labelduna

Txapata, biribila edo barra: Arabako gariaz egindako ogiak 6 hilabete bete ditu

Arantxa Arza | EiTB media

Hartzidura luzekoa, ama oreaz egina eta Arabako gariaz Baldintza horiek bete behar ditu euskal ogiak. Urte erdi bat da salgai jarri zutela eta egin ahala saltzen dela adierazi digu Mikel Garmendiak

  • Euskal Ogia: Txapata eta ogi biribila

    Euskal Ogia: Txapata eta ogi biribila

    20:36 min
imagen player
imagen player
imagen player

Gipuzkoako Okinen Elkarteko presidentea da Mikel Garmendia. Berak azaldu digu euskal ogia nola egiten duten. Arabako garia erabiltzen dute, hartzidura luzea eta ama orea. Gure urdailak ogia liseritzeko egin beharreko pausoak aurrez egiten ditu ogi honek. Momentuz harrera ona izan duela adierazi digu nahiz eta pandemia garaia izanik, nahi adina ogi saltzeko aukerarik ez duten.