Amarauna
Euskal Ogia, labelduna
Txapata, biribila edo barra: Arabako gariaz egindako ogiak 6 hilabete bete ditu
Arantxa Arza | EiTB media
Hartzidura luzekoa, ama oreaz egina eta Arabako gariaz Baldintza horiek bete behar ditu euskal ogiak. Urte erdi bat da salgai jarri zutela eta egin ahala saltzen dela adierazi digu Mikel Garmendiak
-
Euskal Ogia: Txapata eta ogi biribila
20:36 min
Gipuzkoako Okinen Elkarteko presidentea da Mikel Garmendia. Berak azaldu digu euskal ogia nola egiten duten. Arabako garia erabiltzen dute, hartzidura luzea eta ama orea. Gure urdailak ogia liseritzeko egin beharreko pausoak aurrez egiten ditu ogi honek. Momentuz harrera ona izan duela adierazi digu nahiz eta pandemia garaia izanik, nahi adina ogi saltzeko aukerarik ez duten.