Itxi

Amarauna

Proposamen Gastronomikoak

Dani Lasak proposatutako lau aukera gastronomiko, bakoitza bere natur-ibilaldiarekin

Arantxa Arza | EITb Media

Urbasa eta Justina Etxea, Arberatze eta Mignaburu Fermea, Oro MOnasterio ingurua eta Zuiako Atabaka, Bilboko burdinezko gerrikoa eta Sopuertako Mendiondo.

  • Arberatzeko Mignaburu fermea

    Arberatzeko Mignaburu fermea

    18:57 min
imagen player
imagen player
imagen player

Aste Santuko oporretarako nahiz beste edozein momentutarako lau porposamen gastronomiko egin dizkigu Dani Lasa Amarauneko aditu gastronomikoak.

Urbasan Urederrra eta Basaurako kobazuloak, Barindanon Faustina Etxea. Nahieran hartzeko fuentea mahaian dela.

Nafarroa Behereko Arberatzen Mignaburia etxea. 2 menu eta bertako produktuak, ahate, txerri eta gainerako etxe inguruan direla topatuko dituzu.

Zuian, Oroko Monasterioa eta Atabaka jatetxea. 3 gazte berritzailek egindako eskaintza, pintxoetatik plater osoetara.

Bilboko burdinezko hesian ibilaldia eta gero Sopuertan Mendiondo jatetxea. Okela nahiz arraina eskainiko dizun goi mailako jatetxea.