Itxi

2021/09/27

14:21

Baipasa

Alde ala kontra?

Nouvelle cuisine, ezbaian!

Iker Laurobak eta Antton Telleriak sukaldaritza berriaren aldeko eta kontrako argudioak eman dituzte.

  • Iker LAuroba eta Antton Telleria

    Iker LAuroba eta Antton Telleria

    13:31 min
  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Bidali

Nouvelle cuisine, bai ala ez? Iker Laurobak eta Antton Telleriak sukaldaritza berriaren aldeko eta kontrako argudioak eman dituzte, "Baipasa" saioko 'Ezbaian' tartean.

Gainera, bi aipamen berezi egin dituzte: Antton Telleriaren ustez, Donostiako Ezkurra tabernako entsaladilla errusiarra da munduko onena. Iker Laurobak, berriz, Xabier De La Maza aipatu du eta The Loafeko brownie eta gazta-tarta fusioa goraipatu.

  • Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena
    ;