Beste kirolak

Eskubaloia

Bera Bera Zuazori nagusitu zaio Lasesarreko derbian (22-33)

I. G. | EITB MEDIA

Donostiarrek Guerreras Iberdrola Ligako lidergoa berresten duen garaipena lortu zuten lehen itzuliaren amaieran.

• Bera Beraren gol aukera bat

Bera Beraren gol aukera bat. Argazkia: Zuazo

Super Amara Bera Berak bere hamargarren garaipena lortu du Guerreras Iberdrola Ligan Lasesarren (Barakaldo), Zubileta Evolution BM Zuazoren aurka (22-33), lidergoa berretsiz txapelketako lehen itzulian.

Donostiarrek izan dituzte lehen aukerak (2-6), defentsaren laguntzarekin. Velascoren bi golek Zuazo hurbildu zuten baina (5-8). Aldaketak iritsi ziren, baina bisitariak ez zebiltzan fin ate aurrean eta Zuazo markagailuan hurbildu zen. Erasoan izandako bi galerek eta atezainaren geldiketa batek Zuazo markagailuan hurbiltzea ahalbidetu zuten. Atsedenaldian, markagailuak 10-12koa erakusten zuen.

Bigarren zatian, Bera Berak pilak jarri zituen eta bere errenta luzatu zuen (13-18) izaten ari ziren asmamenari esker. Zuazok saiatzen jarraitu zuen, baina gipuzkoarrek ez zuten erritmoa jaitsi.

Azkenean, Bera Berak lortu zuen garaipena (22-33), Guerreras Iberdrola Ligako lidergoa berretsiz lehen itzuliaren itxieran.

22.- Zubileta Evolution BM Zuazo: Gonzalez, Velasco (4), Zaldua (4), Berasategi, Bengoetxea (4), Permach (2), Sarrionandia-Ibarra (1), -hasierako zazpikoa- M. Fernandez-Agustí (1), Moles (1), Gil (2), Valero, Molano (2), García (1), Gonzalez.

33.- Super Amara Bera Bera: Silva, Etxeberria (7), Menéndez, Arrojeria (4), Polonio (2), Arcos (4), Hernández (2) –hasierako bostekoa- Cavo (1), Gavilan (3), Erauskin (2), Loidi (1), Fernandes (4), Karsten (3), Urretabizkaia eta Aalla.

Epaileak: Miquel Florenza eta Jordi Ausas.