6. jardunaldia

Garaipenak ihes egin dio Eibarri, azken minutuetan (3-3)

AGENTZIAK | EITB MEDIA

Armaginak 1-3 izan dira aurretik bigarren zatian, baina Iñigo Vicentek penaltiz 72. minutuan eta Bruguek 90.ean hirunakoa jarri dute markagailuan.

0
Mirandes vs Eibar: SmartBank Ligako laburpena, golak eta jokaldirik onenak

Eibarrek poltsikoan zuen garaipenari ihes egiten utzi dio Mirandesen aurka Anduvan 3-3 eginda, LaLiga Smartbankeko 6. jardunaldiko partidan.

Etxeko taldea 7. minutuan aurreratu da Simon Morenok egindako golari esker, baina armaginek berehala eman diote buelta markagailuari, 3 minututan: Stoichkovek banakoa egin du 33 minutuan eta Corpasek 1-2koa, penaltiz, 36.ean.

Bigarren zatian, Garitanoren taldeak markagailuko aldea handitu du Edu Expositok 52. minutuan egindako golari esker. Baina Eibarrek dena alde izan duenean suspertu da Mirandes. 2-3koa Iñigo Vicentek egin du penaltiz 72. minutuan, eta 3 eta 3koa Bruguek, 90.ean.

3 - Mirandes: Lizoain, Iago López (Brugué 82. min), Capellini, Arroyo, Letic, Gelabert (Hassan 62. min), Oriol Rey, Rementeria (Marqués 73. min), Simón Moreno, Iñigo Vicente eta Camello (Riquelme 73. min).

3 - Eibar: Cantero, Rober Correa (Gaulder 73. min), Burgos, Venancio, Álvaro Tejero, Sergio Álvarez, Javi Muñoz, Corpas (Franchu 83. min), Edu Exposito (Sielva 73. min), Molina eta Leschuk.

Golak: 1-0 7. min: Simón Moreno. 1-1 33. min: Stoichkov. 1-2 36. min: Corpas (p). 1-3 52. min: Edu Expósito. 2-3 72. min: Iñigo Vicente (p). 3-3 90. min: Brugué.