cerrar buscador

Alaves

1 / 30 Hurrengoa
Ander Guevara: ''Penaltia eta gero gola hain azkar jasotzeak min handia egin digu''

Athleticek 2-0 irabazi dio Alavesi San Mamesen jokatutako euskal derbian. "Penaltia eta gero gola hain azkar jasotzeak min handia egin digu", adierazi du Ander Guevarak, partida amaitu eta gero.

Athleticek mendean hartu du Alaves, Guruzetak bi gol eginda (2-0)

Partida hutsean zihoanean eta Alaves hobeto ari zenean, Luis Riojak jaurtitako penaltia gelditu egin du Unai Simonek, eta ondoren iritsi dira Athleticen bi golak.
Athleticeko eta Alaveseko zaleak, Bilboko kaleetan giroaz gozatzen, derbiaren zain

Alaveseko zale gehienen ustez, Athleticen aurkako partida oso zaila izango da. Jarraitzaile zuri-gorrien iritzian, berriz, Valverderen taldeak irabaziko du.

Bi presidenteak bat datoz: ''Partida hau oso garrantzitsua da''

Jon Uriarte Athleticeko presidenteak eta Alfonso Fernandez de Troconiz Alavesekoak bat egin dute derbiari buruzko iritzia ematerako orduan. Bilbotarrentzat partida garrantzitsua da Txapeldunen Ligako lehiari begira, eta gasteiztarrentzat ere, baina Lehen Mailan jarraitzea bermatzeko.

Athletic eta Alaves, hiru puntuen bila selekzioen etenaldiaren aurretik

Athletic Clubek eta Deportivo Alavesek indarrak neurtuko dituzte larunbat honetan San Mamesen. Talde zuri-gorriak Txapeldunen Ligako postuetara gerturatzeko aukera du, eta babazorroek, ordea, sailkapenean beste jauzi bat ematekoa.
Garcia Plaza: ''Dena eman beharko dugu Athleticen aurrean, eta gure aukerak baliatu''

Luis Garcia Plazak aitortu du Athletic "oso maila onean" dagoela eta, ondorioz, azpimarratu du Alavesek "dena" eman beharko duela larunbat honetan San Mamesen irabazi edo berdindu nahi badu.

Josu Sarriegiren hausnarketak Athletic vs Alaves larunbateko derbiaren aurrean

Josu Sarriegi gipuzkoarrak Alavesen (3 denboraldiz) eta Athleticen (denboraldi batez) elastikoak defendatu zituen atzelari gisa jokatzen zuenean. Berarekin batu gara bi taldeen egungo egoerari buruzko bere iritziak ezagutzeko

Athleticen aurkako derbia ''polita'' dela eta ''ilusioa'' eragiten diola adierazi du Carlos Vicentek

Carlos Vicentek, Alaveseko jokalariak, bere lehenego prentsaurrekoan Atheleticen aurka jokatuko duten larunbateko partidaren inguruan hitz egin du.

Alavesek garaipenik gabeko bolada eten du, Rayo Vallecanori 1-0 irabazita

Arabako taldeak garaipena bereganatu du EA Sports Ligako 28. jardunaldiko partidan, Rayo 1 eta 0 menderatuta. Gorosabelek sartu du neurketako gol bakarra.
Sivera: ''Taldeak dena eman du, eta garaipena merezitakoa da''

Antonio Sivera erabakigarria izan da Rayoren aurkako partidan, 96. minutuan gola saihestu baitu, geldiketa bikain batekin. Datorren denoraldian Alavesek Lehen Mailan jarrai dezan, garaipen garrantzitsua lortu dutela adierazi du, eta pozik agertu da zaleek txaloekin agurtu dutelako.

Garcia Plaza euskaraz: ''Bihar partida garrantzitsua Mendizorrotzan; denok batera garaipenaren alde''.

Luis Garcia Plaza, Alaveseko entrenatzaileak, Rayo Vallecanoren aurkako partidaren atarikoan animo mezua helarazi die zaletuei euskaraz.

Osasunak irabazi du Alavesen aurka jokatutako derbi bizia (1-0)

Ante Budimirrek egin du neurketako gol bakarra, bigarren zatian. Gainera, hiru jokalarik zelaia utzi behar izan dute lesionatuta: Osasunako Kike Barja eta David Garcia, eta Alaveseko Abqar.
Kike Garcia: ''Aukerarik argienak guk izan ditugu''

Alavesek galdu egin du Osasunaren aurka, Sadarren, LaLigako 27. jardunaldian jokatutako euskal derbia. (Jatorrizkoa, gaztelaniaz).

Garcia Plaza: ''Osasuna aurkari zaila da, gertu dugu sailkapenean eta partida oso polita izango da''

Luis Garcia Plaza Alaveseko entrenatzaileak talde babazorroak Osasunaren aurka martxoaren 4an Sadarren jokatuko duen EA Sports Ligako 27. jardunaldiko euskal derbiari buruz hitz egin du. (adierazpenak gaztelaniaz)

Osasuna eta Alaves, garaipenaren bila Sadarreko euskal derbian

Babazorroek eta gorritxoek martxoaren 4an jokatuko dute EA Sports Ligako 27. jardunaldiko euskal derbia, eta jaitsieraren mamua uxatzea dute helburu.
Benavidez: ''Zapore gazi-gozoa geratu zaigu''

Uruguaiarrak Alavesen gol bakarra egin du, Mallorcaren aurka bana amaitutako partidan.

Garaipenak ihes egin dio Alavesi Mallorcaren aurka, partidako azken minutuetan (1-1)

Benavidezek egin du arabarran gola, korner baten ondorioz, partidako 76. minutuan. Mallorcaren berdinketa Nastasicek egin du, 88.ean.
Sivera pozik bere lanarekin eta ligan jarraitzeko aukerarekin

Alaveseko atezaina, pozik dago bere lanarekin eta bere taldekideen lanarekin. Gainera, klubaren azken neurketetako emaitzek ligan jarraitzeko aukera eman die.

Athletic-Alaves derbia martxoaren 16an, larunbatez, jokatuko da 21:00etan

LaLiga EA Sportseko jardunaldi horretan, 29.ean, Realak Cadizen bisita izango du Reale Arenan, martxoaren 15ean, 21:00etan; Osasunak, bestetik, Real Madrilen kontra jokatuko du, Sadarren, martxoaren 16an, 16:15etik aurrera.
Alavesek eta Betisek hutsean amaitu dute Benito Villamarinen jokatutako partida (0-0)

Bi taldeek izan dituzte neurketa irabazteko aukerak, erritmo bizia izan duen norgehiagokan. Jokatutako azken zazpi partidetatik bakarra galdu dute arabarrek.
Ruben Duarte: ''Puntu izugarri baliotsua da, taldeak lan ikaragarria egin du''

Alavesek puntu bat atera du Benito Villamarin zelaitik, Betiseko hutsean berdinduta, LaLiga EA Sportseko 25. jardunaldiko partidan. (Jatorrizkoa, gaztelaniaz).

Euskal derbiak dira interesgune handiena pizten duten partidak bisitarien harmailara joateko

Real Sociedad-Athletic Club, Osasuna-Real Sociedad eta Alaves-Athletic Club neurketak izan dira bisitarien aldetik sarrera eskari handiena izan dituzten norgehiagokak.
Guridi: ''Berdinketa justua da''

Jon Guridi Alaveseko jokalariak Mendizorrotzako prentsa-aretoan hitz egin du Arabako taldeak Vila-realen kontra lortutako berdinketaz (1-1).

Alavesek eta Vila-realek berdindu egin dute, aukeraz betetako lehian (1-1)

Gol biak lehen zatian etorri dira. Etxekoak aurreratu dira, Samuren burukada baten bitartez, 26. minutuan, eta beste burukada batekin heldu da bisitarien berdinketa, atsedenalditik gertu. Cuenca izan da Vila-realen golegilea.
Samu Omorodion: ''Nire helburua Alavesen eskarmentua hartzea da''

Alaveseko Samu Omorodion jokalariak, eliteko futbolera bere egokitzapena aztertu du prentsaurrekoan, Vila-realen aurkako partidaren atarian. Aurrelari babazorroak gaizki pasatu izana aitortu du golik ez sartzean.

Osasuna-Alaves derbia martxoaren 4an, astelehena, jokatuko da 21:00etan

27. jardunaldi horretan, Realak Sevillari egingo dio bisita martxoaren 2an, larunbata, 14:00etatik aurrera; Athleticek, berriz, Bartzelona hartuko du San Mamesen, martxoaren 3an, igandean, 21:00etan.
Ander Guevara: ''Ez ditugu izandako aukerak aprobetxatu''

Alavesek 1 eta 3 galdu du etxean Bartzelonaren aurka EA Sports Ligako 23. jardunaldiko partida.

Alavesek 1-3 galdu du Bartzelonaren kontra Mendizorrotzan

Arabako taldeak porrot egin du Barçaren aurka jokatutako EA Sports Ligako 23. jardunaldiko norgehiagokan. Lehen zatian golak sartzeko abaguneak izan ditu Alavesek, baina Kataluniako taldea eraginkorragoa izan da aurkariaren ate aurrean.
Sergio Fernandez: ''Oso pozik gaude Carlos Vicenteren fitxaketarekin''

Sergio Fernandez Deportivo Alaveseko zuzendaria "oso pozik" agertu da neguko merkatuan Carlos Vicente fitxatu dutelako Racing Ferroletik. Horrez gain, Nikola Maras utzita joan da talde babazorrotik Levantera.

Nikola Marasek Levanten jokatuko du, utzita

Atzelari serbiarra denboraldi honen amaierara arte arituko da Valentziako klubean; Levantek, baina, jokalaria erosteko aukera izango du denboraldiaren amaieran.
Carlos Benavidez: ''Pozik nago ekarpena egiteaz, behar den tokian; lanean jarraitu behar dugu''

Alaveseko erdilariak Luis Garcia Plazaren konfiantza izan du urtarrilean, EA Sports Ligan eta Errege Kopan. Larunbatean, Alavesek Bartzelona izango du aurkari, eta Benavidezek nabarmendu du taldea ondo dabilela. Luis Riojaren egoera ere izan du hizpide.

Arabako Federazioa lanean ari da Gasteiz 2030eko Munduko Txapelketako azpiegoitza izateko

Helburua 2030eko Futboleko Munduko Txapelketako selekzioak Betoñoko eta Ibaiako kirol instalazioetan entrenatzeko aukera izatea da.
Antonio Sivera: ''Dena eman dugu, eta Samuk asko lagundu digu irabazten''

Alavesek 0-3 menderatu du Almeria, ostiralean, Power Horse Stadium zelaian, EA Sports Ligako 22. jardunaldian. "Dena eman dugu, eta Samuk asko lagundu digu irabazten", adierazi du Antonio Siverak, Alaveseko atezainak, partida amaitu ondoren.

Samuren golek eta Siveraren geldiketek garaipen bikaina eman diote Alavesi Almerian (0-3)

Gasteizko taldeak lau partida daramatza galdu gabe, azken hirurak irabazita, eta, 26 puntu ditu 22. jardunaldian. Samu Omorodionek egin ditu 0-1ekoa eta 0-3koa, eta Luis Riojak sartu du 0-2koa, Samuri egindako penaltia gauzatuta.
Abde Rebbachek Alavesen jarraituko du 2028ra arte

Jokalari argeliarra 2020an iritsi zen taldera, eta asteazken honetan iragarritako akordioaren arabera, 2028. urtera arte jarraituko du klub babazorroan.
Luis Garcia Plaza: ''Bigarren zatia gurea izan da erabat''

Garcia Plazaren ustez, bigarren zatia "erabat" bere taldearena izan da, eta emaitza justua izan dela adierazi du. "Gutxienez 2-0 irabazteko partida zen", esan du babazorroen entrenatzaileak, eta bere jokalariak zoriondu ditu "partida guztietan lehiatzen ari direlako".

Andoni Gorosabel: ''Bolada onean gaude, eta bolada horri jarraipena eman behar diogu''

Alavesek 1-0 garaitu du Cadiz, Mendizorrotzan, 21. jardunaldiko partidan. Luis Riojak egin du, penaltiz, 51. minutuan, Luis Garcia Plazaren taldeari garaipena eman dion gola. "Bolada onean gaude, eta bolada horri jarraipena eman behar diogu", esan du Gorosabelek partidaren amaieran.

Alavesek Cadiz menderatu du (1-0), Luis Riojak sartutako golari esker, eta urrezko hiru puntu lortu ditu

Luis Garcia Plazaren gizonek, ostiralean eskuratutako puntuak zenbatuta, 23 puntu dituzte, hau da, Cadizek baino zortzi gehiago; talde hori hamazortzigarren dago, maila galduko duten hiru postuen gorenean. Gasteizko taldeak merezi izan du irabaztea.
Kopako final-laurdenetan izango da Athletic, Alaves kanporatuta (2-0)

Zuri-gorriak babazorroei gailendu zaizkie Villalibreren golei eta Agirrezabalaren geldituei esker, euskal taldeen arteko Kopako derbian.
Luis Garcia Plaza: ''Ondo lehiatu eta maila eman dugu''

Luis Garcia Plaza Alaveseko entrenatzaileak Athleticen kontrako partida ostean adierazpenak egin ditu, eta egindako lanarekin gustora agertu da.