cerrar buscador

1 / 30 Hurrengoa
Eibarrek Real Madrilen aurka galdu du, partida lehiatu batean (0-1)

Eibarrek ederki lehiatu zuen, beste behin, aurkari handi baten aurrean. Real Madril zitala da bere etxean eta aurreneko minutuetan erdietsi zuen partidako gol bakarra. Svava suediarraren zartakoa langara, baloia Ivanaren hanketara iritsi zen eta erdiko atzelariak Noelia atezaina gainditu zuen.

Eibarrek garaipena lortu du Vila-real B-ren aurka (2-0), eta igoera lortzeko lehian sartu da

Armaginek bigarren partida jarraian jokatu dute larunbat honetan Ipuruan, Vila-real B-ren aurka. Etxeko taldeak 2-0 irabazi dio Castelloko taldeari, eta behin-behinean bigarren jarri da, igoera zuzena ematen duen bigarren postuan. Sergio Leon eta Jose Corpas (penaltiz) izan dira golegileak.
Eibarrek Burgosen aurka galdu du Ipuruan (0-1)

Eibar hasieratik azkeneraino saiatu da, baina ez da gai izan arrisku nahikoa sortzeko Burgosen area inguruan. Bisitarien gola 82. minutuan iritsi da, armaginek defentsan egindako huts baten ondorioz.
Maila mantentzeko borrokan aurrerapausua eman du Eibarrek Madril CFF mendean hartuta (1-2)

Eibarrek 1-2 irabazio dio Madril CFF taldeari etxetik kanpo. Yerai Martinen taldeak prestigiodun garaipena lortu du sailkapeneko laugarrenari irabazita. Galtzen hasi arren, emaitzari buelta ematea lortu dute Andrea Alvarez eta Esperanza Pizarroren goli esker.

Eibarrek kolpea eman dio Leganesi Butarquen, eta Lehen Mailara igotzeko lehian sartu da (0-2)

Armaginek gizon bat gutxiagorekin jokatu duten bigarren zatian, baina Nolaskoainek eta Bautistak aurrez sartutako golak baliatu dituzte, Leganesi irabazteko eta liderrarekiko duten aldea puntu bakarrera murrizteko.
Laura Caminok 2025era arte luzatu du Eibarrekin kontratua

Iaz 25 neurketa jokatu zituen guztira eta lau gol sartu zituen.
Eibarrek luzapenean galdu du Espanyolen aurka irabazita zeukan partida (2-3)

Joseba Etxeberriaren taldea aurretik zihoan markagiluan partida amaitzear zela, baina Espanyolek bi gol sartu ditu hiru minututan eta norgehiagokari buelta eman dio luzapenean.
Esperanza Pizarrok kontratua berritu du Eibarrekin 2025ra arte

2022. urtean Eibarrera iritsi ondoren, aurrelariak armagin izaten jarraituko du 2025eko ekainerarte.
Juan Berrocalek 2025era arte berritu du Eibarrekin duen kontratua

Futbolari jereztarrak zuzenean berritu du akordioa, taldearekin zehaztutako partida kopurua jokatu ostean. Orain arte, ligako 55 norgehiagokatan hartu du parte Berrocalek.
Eibarrek puntu garrantzitsua lortu du Elxen, eta sailkapeneko bigarren postuari eutsi dio

Joseba Etxeberriak entrenatzen duen taldeak hutsean berdindu du Elx taldeari, Luca Zidane atezainaren lan bikaina nabarmena izan den partidan. Berdinketaren puntuak sailkapeneko bigarren tokiari eustea ahalbidetu dio Eibarri.
Urrezko puntua lortu du Eibarrek etxean, Levanterekin hutsean berdinduta

Armaginek ausart jokatu dute, eta azken minutuan gola sartzea ere lortu dute, baina epaileak baliorik gabe utzi du, aurretik falta izan dela argudiatuta.

Jose Corpasek Eibarren jarraituko du 2026ra arte

Hegaleko jokalari jaendarra hirugarren denboraldia jokatzen ari da aurten Gipuzkoako taldean. 115 neurketa jokatu ditu orain arte armaginekin.
Eibarrek hiru puntuak bereganatu ditu Zaragozaren kontra (1-0), eta bi puntura du Leganes liderra

Armaginek 1-0eko emaitzarekin menderatu dute Aragoiko taldea, Ipuruan jokatutako Hypermotion Ligako 26. jardunaldiko partidan. Eibar sailkapeneko bigarren postuan da, igoera zuzena ematen duen bigarrenean, liderrarekiko bi puntura.
Eibarrek puntu bat urratu du Levante Las Planasen etxean (1-1)

Ane Camposek aurretik jarri ditu armaginak 9. minutuan egindako gol bikainarekin. Banakoa Jessica Martinezek egin du, 82. minutuan.

Eibarrek berdindu egin du Racing Ferrolekin (1-1), luzapenean penaltiz gola jasota

Armaginek puntu bat lortu dute Galiziako taldearen kontrako Hypermotion Ligako 25. Jardunaldiko partidan 1-1 berdinduta. Bautistak sartu du Eibarren gola, eta Sabin Merinok egin du Racing Ferrolena.
Realak Eibar menderatu du (0-2) Ipuruako derbian

Txuri-urdinek 0 eta 2 irabazi diete armaginei F Ligako 16. jardunaldiko partida. Franssik sartu ditu neurketako bi golak.

Arene Altonaga: ''Partida txukuna egin dugu''

Eibarrek Realaren aurkako euskal derbia galdu du, 0 eta 2, F Ligako 16. jardunaldian.

Realak 0 eta 2 irabazi dio Eibarri Ipuruan jokatutako euskal derbia

Txuri-urdinak nagusitu dira armaginen aurkako F Ligako 16. jardunaldiko partidan. Franssik sartu ditu norgehiagokako bi golak.
Eibarrek Peru Nolaskoain aurkeztu du

Bigarren denboraldia izango du zumaiarrak Eibarren, baina oraingo honetan, 2027ra arte sinatu du kontratua.

Eibarrek Peru Nolaskoain fitxatu du, 2027ra arte

Nolaskoain, 25 urtekoa bera, Athleticetik iritsi da; Bilboko klubak jokalaria berrerosteko aukera izango du, baita etorkizuneko salmenta baten ehuneko bat ere; balizko igoera baten bonus bat jasoko luke ere, talde armaginak igoera lortuko balu. 2022-23 denboraldian ere aritu zen Eibarren, utzita.
Arene Altonaga: ''Derbiak beti dira politak, eta ilusio gehiagorekin hartzen dituzu''

Eibarrek eta Realak elkarren aurka neurtuko dituzte indarrak, F Ligako 16. jardunaldiari dagokion euskal derbian. Arene Altonaga armaginen kapitainak espero du neurketa polita izatea. Partida igandean jokatuko da, 12:00etan, eta ETB1en eta eitb.eus-en ikusi ahalko da.

Eibarrek jipoi handiegia jasan du Sevillan (3-0)

Eibarrek 3-0 galdu zuen Sevillaren aurka etxetik kanpo jokatutako norgehiagokan, F Ligako 15. jardunaldian. Lehen zatian oso ondo aritu ziren armaginak, eta bigarrenean, aukerak ere sortu zituzten. Ez zuten asmatu, eta aurkariak, bai. Emaitza potoloegia, nolako partida jokatu zuten ikusita.

Eibarrek galdu egin du Sevillan, lehen itzuli onari amaiera eman dion partidan

Yerai Martinen taldeak 3-0 galdu zuen Sevillaren kontrako partida, nahiz eta lehen zatian ondo jokatu. Realak, bestetik, azken minutuan berdinketa lortu zuen Zubietan, eta Athleticek galdu egin zuen Lezaman, Real Madrilen aurrean.
Sergio Leonek debuta egin du Mirandesen aurka, eta Eibar zuzenean igotzeko postuetan utzi du (1-0)

Kordobako aurrelariaren debuta ezin hobea izan da, armaginek Mirandesen aurka lortutako garaipenaren gola egin baitu, jokoan sartu eta bi minutura, eta talde gipuzkoarra sailkapeneko goiko postuetan utzi du.
Eibarrek Sergio Leon aurrelaria fitxatu du

Elx taldetik libre iritsi da denboraldi amaierara arte eta dagoeneko Joseba Etxeberriaren aginduetara dago. Osasunan jokatu zuen 2016-2017. denboraldian.
Yerai Martinek Eibar entrenatzen jarraituko du 2025era arte

Andoaingo entrenatzaileak emakumezkoen lehen taldeagidatzen jarraituko du datorren denboraldian ere, klub armaginarekin adostutako akordioaren arabera.
Eibar jaitsiera postuetatik aldendu da, Valentzia 1 eta 0 garaituta

Armaginek urrezko hiru puntu eskuratu dituzte Ipuruan jokatutako F Ligako 14. jardunaldiko partidan. Valentzia mendean hartu dute Pizarroren golari esker. Horrenbestez, jaitsiera postuan dagoen Granadak baino 7 puntu gehiago ditu Eibarrek.

Eibarrek 2-3 irabazi du Alcorazen, Huesca aurkari, eta puntu bakarrera du igoera zuzena

Juan Berrocalek eta Mario Sorianok, lehen zatian, bi goleko abantaila eman diote talde armaginari, baina Huescak, atsedenaldiaren ostean, berdingu egin du; Stoichkovek, 71. minutuan, hirugarrena sartu du.
Eibarrek garaipen erosoarekin hasi du urtea Racingen aurka (2-0)

Talde armaginak garaipen batekin hasi du bigarren itzulia, Racing Santanderren aurka 2-0 irabazita, Stoichkovek lehen zatian buruz eta Ager Aketxek bigarren zatian penaltiz sartutako golei esker. Garaipen honekin, Etxeberriaren taldea play-off postuetan kokatu da berriro.
Eibarrek Eva van Deursen fitxatu du denboraldi amaierara arte

Herbehereetako jokalaria Bayer Leverkusenen ibili da, eta kontratua sinatu du talde armaginarekin 2024ko ekainaren 30era arte.
Athletic final-zortzirenetan sartu da, Eibar 0 eta 3 mendean hartuta

Villalibre, bi aldiz, eta Muniainizna dira partidako golegileak. Eibar saiatu da, baina zuri-gorriak gehiago izan dira zelaian.
Athleticek Eibarren aurka Kopan lortutako garaipenaren laburpena eta golak (0-3)

Asier Villalibrek, bi, eta Iker Muniainek egindako golek final-zortzirenetarako txartela eman diote talde bilbotarrari.

Joseba Etxeberria: ''Gure jokoa egiten ahalegindu gara, baina Athleticek indar handia du aurrealdean''

Eibarko entrenatzaileak, prentsaurrekoan, adierazi du berak zuzendutako taldea saiatu dela Athletic estutzen, baina onartu du Ernesto Valverderen gizonek sendotasun handia duela eta hala erakutsi duela Ipuruan.

Athleticek irabazi du Eibarren aurkako euskal derbia (2-0)

Nahikarik 12. minutuan eta Amezagak 93.ean egin dituzte Lezaman jokatutako 13. jardunaldiko partidako golak.

Yerai Martin: ''Athletic aurkari gogorra izango da''

Athleticek eta Eibarrek euskal derbia jokatuko dute igandean Lezaman, F Ligako 13. jardunaldian. Partida zuzenean emango dute ETB1ek eta eitb.eus-ek 12:00etatik aurrera.

Kenni Thompsonek Eibar taldeko jokalari izateari utzi dio, kontratua eten ostean

Kluba eta jokalaria ados jarri dira bi aldeak 2024ko ekainaren 30era arte lotzen zituen kontratua eteteko. Hala, bada, erdilari afrikarrak talde armagineko jokalari izateari utzi dio.
Eibarrek bana berdindu du Sportingen kontra, eta zuzeneko igoera postuetatik aldendu da

Armaginak azken unera arte saiatu diren arren, ez dute Sporting mendean hartzea lortu, erritmo biziko partida batean.
Eibarrek porrota jaso du Alcorconen aurka (1-0)

Talde armaginak 1-0 galdu du Alcorconen aurka, Hypermotion Ligako 20. jardunaldiko partida. Eibarren nagusitasuna argia izan da, baina armaginen defentsan lehenengo minutuetan egindako akats larri batek Chikiren gola ekarri du, partidako bakarra.
Bigarren zati onak eman dio garaipena Eibarri Betisen aurka (3-2)

Gipuzkoako taldeak garaipena eta hiru puntuak lortu ditu Ipuruan, Aranaren, Alvarezen eta Pizarroren golei esker. Lehen zatia parekatua izan da, baina bigarrena armaginen esku egon da.

Aduriz: ''Nik uste ez dela batere erraza izango Athleticentzat''

Aritz Aduriz Athleticeko aurrelari ohiak Eibarrek eta Athleticek elkarren artean jokatuko duten Kopako partida eta Guruzetaren lana izan ditu mintzagai Bilboko denda batean egin duen ekitaldi batean.