F Liga

Eibarrek galdu egin du Sevillan, lehen itzuli onari amaiera eman dion partidan

Yerai Martinen taldeak 3-0 galdu zuen Sevillaren kontrako partida, nahiz eta lehen zatian ondo jokatu. Realak, bestetik, azken minutuan berdinketa lortu zuen Zubietan, eta Athleticek galdu egin zuen Lezaman, Real Madrilen aurrean.

• F Ligako Sevilla-Eibar partidako irudia

F Ligako Sevilla-Eibar partidako irudia. @sdeibar

Eibarrek 3-0 galdu zuen igandean Sevillaren kontra, F Ligako lehen itzuliko azken partidan. Hala amaitu zuten armaginek lehen mailarako itzuleraren denboraldiaren hasiera. Yerai Martinek gidatzen duen taldea hamabigarren dago sailkapenean, 13 puntu eskuratuta, jaitsiera postuetatik 6 puntura.

Entrenatzaile andoaindarrak X sarean egindako adierazpenenetan azaldu zuenez, taldeak partida ona egin zuen, emaitzak hala islatu ez arren. Jokalariak zoriontzeko ere aprobetxatu zuen mezua, ez bakarrik Sevillaren aurkako lehian egindako ahaleginagatik eta lanagatik, baita lehen itzuli osoagatik ere.

Realak, bestetik, bana berdindu zuen Zubietan, Madrid CFFren aurka, azken minutuan Jensenek sartutako gol bati esker. Madrildarren gola Leek egin zuen, 18. minutuan. Natalia Arroyoren taldea zazpigarren dago F Ligan, 22 punturekin.

Euskal taldeen emaitzen errepasoarekin jarraituz, Athleticek 0-1 galdu zuen Lezaman, Real Madrilen aurreko lehian, F Ligako 15. jardunaldian. Partidako gol bakarra Naomi Fellerrek egin du, 43. minutuan. Zuri-gorriak zortzigarren daude sailkapenean.