1-0

Osasunak porrota jaso du Oviedoren aurka

Johannessonek sartutako gol batek erabaki du neurketa (1-0) talde asturiarraren alde Carlos Tartieren.

• Real Oviedo-Osasuna. Argazkia: @CAOsasuna

Real Oviedo-Osasuna (1-0). Argazkia: @CAOsasuna

Osasunak 1-0 galdu du Oviedoren aurka Carlos Tartieren. Urez beteta egon da Oviedoren zelaia euriteen eraginez, eta etxeko taldeak merezitako garaipena lortu du. Talde asturiarrak ondo eutsi dio lehen minutuetan lortu duen gl bateko abantailari.

Neurketako bosgarren minutuan, epaileak Oviedoren aldeko penaltia adierazi du Sergio Herrera atezainak Folchi area barruan egindako faltaren ondorioz. Rochak jaurti du penaltia eta kanpora bota du. Hamargarren minutuan, ordea, Diegui Johannessonek 1-0ekoa sartu du etxeko taldearentzat. Bigarren zatian, Osasuna saiatu da berdinketa lortzen, baina Oviedo sendo mantendu da defentsako lanean eta talde asturiarrak lortu du garaipena.

1 - Real Oviedo: Alfonso Herrero; Johannesson, Carlos Hernandez, Forlín, Christian F., Mossa; Folch, Rocha; Berjon (Viti, 73. min), Yeboah (Verdes, 90. min) eta Linares (Hidi, 89. min).

0 - CA Osasuna: Sergio Herrera; Lillo, Aridane, Unai Garcia, Clerc  (Xisco, 35. min) , Roberto Torres (Kike Bajara, 71. min), Lucas Torró, Fran Merida, Coris (Tano, 85. min) , Quique Garcia eta David Rodriguez.

Gola: 1-0, 10. min: Diegui Johannesson.

Epailea: Vicandi Garrido, Iñaki.