Itxi

Faktoria

Estuasuneko sukaldaritza

Barazki-zopa mirepoix erara nola prestatu azaldu digu Iker Markinezek

Gabonetako otordu oparoetatik gure gorputza errekuperatzeko, Ormaiztegiko Kuko jatetxeko sukaldari Iker Markinezek barazki-zopa goxo eta osasungarria proposatu digu.

  • Barazkiak

    Barazkiak

    15:37 min
imagen player
imagen player
imagen player

Gabonak amaitzear ditugu, eta gorputza otordu oparoz aseta dugu dagoeneko. Bere onera berriz ekartzeko, Iker Markinezek, Ormaiztegiko Kuko jatetxeko sukaldariak, barazki-zopa goxo bat nola prestatu azaldu digu "Faktoria"n, mirepoix erara. Izan ere, errezeta eman aurretik, aizto japoniarrak egiten dtuen Arkaitz Madariaga sukaldaria ezagutu baitugu. Laban zorrotz eta egokiak izatearen garrantziaz ere aritu Markinez.

Hemen dituzue errezetako osagaiak:

-Porrua

-Tioula

-Kuiatxoa

-Azenarioa

-Tomate heldu bat

-Kuia freskoa

-Olioa

-Gatza