SMARTBANK LIGA (2. JARDUNALDI)

Eibarrek puntu bat lortu du Vila-real Bren aurka (2-2)

I. G. | EITB Media

Garitanok erasoko aldaketak egin ditu berdinketaren bila eta azkenean lortu egin du, Blanco Leschuken golari esker.

• Eibar vs Villareal B

Eibar vs Villareal B. Irudia: @SDEibar

Blanco Lischuken azken minutuetako golak, Vila-real B jokalari bat gutxiagorekin zegoela Sergio Lozanoren kanporaketaren ondorioz, Eibarren porrota saihestu du, puntu bat lortzeko berdinketa lortuz (2-2).

Gaizka Garitanoren mutilak oso eroso sentitu dira belar gainean, gehiegi iristen ez zitzaion aurkari baten aurrean. Ordu laurdenera, euskal taldeak aurrea hartu du markagailuan (0-1), Stoichkov, Javi Muñoz eta Quiqueren arteko jokaldi azkar batean.

Vila-real Bk ez du hiru zutoinen artean jaurtiketarik egin, baina Sergio Lozanok maisuki aldatutako zuzeneko libreari esker, berdinketa lortu du (1-1) lehen zatiko azken txanpan.

Geldikako beste ekintza batean Pablo Iñiguezek sartu du bigarren gola (1-2) etxekoentzat.

Garitanok erasoko aldaketak egin ditu berdinketaren bila eta azkenean lortu egin du, Blanco Leschuken golari esker (2-2).

2 - Vila-real B: Jorgensen, Leal, Tasende, Dela, Iñiguez, Iosifov (Haissem, 61. min), Del Moral, Carlo (Carreira, 90+. min), Collado (Ontiveros, 82. min), Lozano, eta Fer Niño (Arana, 61. min).

2 - Eibar: Yoel, Tejero, Arbilla, Venancio (Berrocal, 46. min), Imanol Garcia; Sergio Alvarez (Rahmani, 78. min), Matheus Pereira (Blanco Leschuk, 82. min), Corpas (Bautista, 46. min), Javi Muñoz, Quique (Aketxe, 57. min) eta Stoichkov.

Golak: 0-1, 15. min: Quique. 1-1, 38. min: Lozano. 2-1, 45+. min: Iñiguez. 2-2, 89. min: Blanco Leshchuk.