Hypermotion Liga

Eibar modurik txarrenean hasi da, Racingen aurka gol zaparrada jasota (4-0)

AGENTZIAK | EITB MEDIA

Talde armagina aise gainditua izan da Kantabriako taldeagatik, partidaren lehen zatian hiru gol sartuta gidoia erabaki duena.

• Porrot gogorra Liga hasteko

Porrot gogorra Liga hasteko. Argazkia: @SDEibar

Eibarrek ezin okerrago hasi du denboraldia, Racing Santanderren etxean jipoia jaso baitu (4-0) Hypermotion Ligako lehen jardunaldian. Talde armagina aise gainditua izan da Kantabriako taldeagatik, partidaren lehen zatian hiru gol sartuta gidoia erabaki duena.

Racing - Eibar partidako laburpena

Joseba Etxeberriaren gizonak gidoia eramaten hasi dira, baina Racingek, 10. minutua baino pixka bat lehenago, aurkariaren area ertzean lapurreta bat egin ondoren, aukera argia izan du.

Arearen aurrealdean falta bat eragin ondoren, Iñigo Vicentek maisuki jaurti du jaurtiketa zuzena, hesiaren gainetik eta eskuadratik, Luca Zidanek ezin izan duena harrapatu (1-0).

Vicenteren gola ospatzeko ia denborarik gabe, bi minutu geroago, Aldasorok etxekoen aldea handitu du jaurtiketa baten bidez, aurkariaren defentsa batek desbideratu ondoren (2-0).

Racingek, konformatu beharrean, 3-0ekoa jartzea lortu du, atsedenaldia baino lehen, Sangalliri egindako penalti bati esker, Pequek sartu duena.

Armaginak aldeak ahalik eta azkarren murrizteko asmoz itzuli dira zelaira, baina Racingek ez du tarte askorik eman.

Eta kontraeraso batean, Iñigo Vicentek eta Lago Juniorrek elkar ulertu dute azken honek Luca Zidane gainditu eta 4-0ekoa lortzeko.

Handik gutxira, Aketxek ohorezko gola lortu ahal izan du Eibarrentzat, Ezkietaren ateko gurutzean jo duen jaurtiketa batekin. Azkenean, Eibar porrot gogor batekin estreinatu da Ligan.

4 - Racing Santander: Ezkieta; Mantilla, German, Ruben Alves, Saul; Sangalli (Yeray, 81. min), Iñigo (Morante, 75. min), Aldasoro, Peque (Lago Junior, 63. min), Iñigo Vicente (Jeremy, 81. min); Ekain (Cedric, 75. min).

0 - Eibar: Luca; Tejero, Venancio, Berrocal, Arbilla (Cristian, 46. min); Aketxe, Vencedor (Sergio Alvarez, 46. min), Matheus, Mario (Troncho, 78. min), Rahmani (Konrad, 68. min); Quique (Arana, 85. min).

Golak: 1-0, Iñigo Vicente, 22. min; 2-0, Aldasoro, 24. min; 3-0, Peque (Penaltiz), 38. min; 4-0, Lago Junior, 72. min.

Epailea: Caparros Hernández. Txartel horia atera die German, Mantilla, Tejero, Arbilla eta Berrocal jokalariei.