Eurokopa, A multzoa

Frantzia final-zortzirenetan da; Errumaniak eta Suitzak bana egin dute

Frantziarrek asko sufritu dute Albaniari irabazteko. Azken minutuan egin dituzte garaipenaren bi golak.

• Frantzia - Albania. Argazkia: Efe.

Frantzia - Albania. Argazkia: Efe.

Antoine Griezmannen eta Dimitri Payeten bi golek garaipena eman diote Frantziari Albaniaren aurka jokatutako partidan. Garaipen horri esker, Deschampsen taldea Eurokopako final- zortzirenetan da.

Griezmannek 90. minutuan egin du 1 eta 0ekoa, eta 2-0ekoa, berriz, Payetek, 96.ean. Frantziarrek 6 puntu dauzkate jada eta A multzoko lehen postua dira, final-zortzirenetarako txartela lortuta.

2 - Frantzia: Lloris; Sagna, Rami, Koscielny, Evra; Kante, Matuidi; Coman (Griezmann, 67. min), Payet, Martial (Pogba, 46. min); Giroud (Guignac, 77. min).

0 - Albania: Berisha; Hysaj, Ajeti (Veseli, 84. min), Mavraj, Agolli; Lila (Roshi, 71. min), Abrashi, Kukeli (Xhaka, 73. min), Memushaj, Lenjani; Sadiku.

Golak: 1-0: 90. min: Griezmann, 2-0, 96. min. Payet

Suitzak eta Errumaniak, bana

Errumaniako eta Suitzako selekzioek bana egin dute A multzoko beste norgehiagokan. Errumaniak egin du lehen gola, 18. Minutuan. Banakoa, aldiz, 57.ean egin dute suitzarrek. Stancuk egin du, penaltiz.

Sailkapenean, suitzak lau puntu dauzka, eta Errumaniak bat.

1 - Errumania: Tatarasanu; Sapunaru, Chirches, Grigore, Rat (Filip, 62. min); Prepelija, Pintilii (Hoban, 46. min); Torje, Stancu (Andone, 84. min), Chipciu; Keseru

1 - Suitza: Sommer; Lichtsteiner, Schar, Djourou, Rodriguez; Behrami, Xhaka; Shaquiri (Tarashaj, 91. min), Dzemaili (Lang, 84. min), Mehmedi; Seferovic (Embolo, 64. min)

Golak: 0-1, 18. min: Stancu (penaltiz); 1-1, 57. min: Mehmedi