Eurokoparako prestaketa

Beñatek debuta egin du Espainiaren garaipenean

Espainiak partida eskasa jokatu du, baina Adrian Lopezen parte-hartzeak neurketaren norabidea aldatu du. Serbiak borroka egin du, baina ez du kalitate handirik azaldu.

Espainia: Casillas; Juanfran, Sergio Ramos (Dominguez, 46. minutua), Raul Albiol, Jordi Alba (Monreal, 64. minutua); Navas, Bruno (Javi Garcia, 69. minutua), Xabi Alonso (Beñat, 46. minutua), Cazorla; Negredo (Silva, 46. minutua) eta Soldado (Adrián, 46. minutua).

Serbia: Kahriman; Ivanovic, Subotic, Dusko Tosic; Basta, Duricic (Jankovic, 65. minutua), Radovanovic (Matic, 65. minutua), Kolarov; Ignjovski (Fejsa, 65. minutua), Ljajic (Tosic, 76. minutua); eta Lekic (Scepovic, 76. minutua).

Golak: 1-0, 63. minutua: Adrian. 2-0, 74. minutua: Cazorla penaltiz.

Espainiak partida eskasa jokatu du, baina Adrian Lopezen parte-hartzeak Eurokoparako prestaketa neurketaren norabidea aldatu du. Serbiak borroka egin du, baina ez du kalitate handirik azaldu. Asturiaseko aurrelariaren burukada batek Espainia aurretik jarri du markagailuan, eta Cazorlak bigarrena egin du penaltiz (0-2).

Eurokopan izango diren jokalari asko ez dira gaurko lagunartekoan izan, baina Adrianek aukera aprobetxatu du. Asturiaseko aurrelariak lekua nahi du deialdian eta Vicente del Bosquek emandako minutuak ederki aprobetxatu ditu.

Aurreneko zatian Juanfranek debuta egin du. Dominguez, Beñat, Javi Garcia eta Adrian bigarrenean estreinatu dira, baina hegalekoak Polonia eta Ukrainan izateko aukera gehiago ditu.

Fitxa teknikoa:Espainia: Casillas; Juanfran, Sergio Ramos (Dominguez, 46. minutua), Raul Albiol, Jordi Alba (Monreal, 64. minutua); Navas, Bruno (Javi Garcia, 69. minutua), Xabi Alonso (Beñat, 46. minutua), Cazorla; Negredo (Silva, 46. minutua) eta Soldado (Adrián, 46. minutua).Serbia: Kahriman; Ivanovic, Subotic, Dusko Tosic; Basta, Duricic (Jankovic, 65. minutua), Radovanovic (Matic, 65. minutua), Kolarov; Ignjovski (Fejsa, 65. minutua), Ljajic (Tosic, 76. minutua); eta Lekic (Scepovic, 76. minutua).Golak: 1-0, 63. minutua: Adrian. 2-0, 74. minutua: Cazorla penaltiz.Espainiak partida eskasa jokatu du, baina Adrian Lopezen parte-hartzeak Eurokoparako prestaketa neurketaren norabidea aldatu du. Serbiak borroka egin du, baina ez du kalitate handirik azaldu. Asturiaseko aurrelariaren burukada batek Espainia aurretik jarri du markagailuan, eta Cazorlak bigarrena egin du penaltiz (0-2).Eurokopan izango diren jokalari asko ez dira gaurko lagunartekoan izan, baina Adrianek aukera aprobetxatu du. Asturiaseko aurrelariak lekua nahi du deialdian eta Vicente del Bosquek emandako minutuak ederki aprobetxatu ditu.Aurreneko zatian Juanfranek debuta egin du. Dominguez, Beñat, Javi Garcia eta Adrian bigarrenean estreinatu dira, baina hegalekoak Polonia eta Ukrainan izateko aukera gehiago ditu.