Hypermotion Liga

Amorebietak porrota jaso du Vila-real Bren aurka (3-1)

AGENtziak | EITB MEDIA

Bizkaiko taldeak aurkariaren lehen zatiko gola iraultzen saiatu da Manu Hernandoren golari esker, baina etxekoek beste bi gol sartu dituzte garaipena lortzeko.

• Jon Morcillo. Foto: SD Amorebieta

Jon Morcillo. Foto: SD Amorebieta

Amorebietak 3-1 galdu du igande honetan Vila-real B-ren zelaian Hypermotion Ligako zazpigarren jardunaldian.

Ontiveros, duelua hasi bezain laster, Campos atezain bisitaria ezustean harrapatzeko zorian egon da 30 metrotik gorako txut batekin. Vila-real B-ren 10ak ez du huts egin baina 32. minutuan 1-0ekoa sinatzeko balio izan duen falta bat maisuki burututa.

Etxekoen golaren ostean, Amorebietak aurrerapausoa eman du berdinketaren bila. Edwards jokalari hoberenetarikoa izanik, euskal taldea saiatu da, baina Villa-real bigarrena egitetik gertu egon da Alex Foresek buruz egindako errematearekin. Camposek gola eragotzi du geldiketa bikain batekin.

Bigarren zatia Alex Foresen gol batekin hasi da, Jorge Pascualen asistentzia baliatu duena 2-0ekoa ezartzeko.

Amorebieta partidan sartu da Manu Hernandok korner bat buruz errematatzean sartutako golari esker (2-1).

2-1ekoak partidako gidoia aldatu du. Egoera horretan, Lekovicek hirugarrena egin du Vila-real B-rentzat, Ontiverosek zutoinera bidalitako baloi bat jasotzean.

3 – Vila-real B: Iker Alvarez, Alti, Lekovic, Espigares, Abraham, Alberto del Moral, Carlo Adriano (Aitor Gelardo, 84. min), Ontiveros (Ferrari, 90. min), Requena (Rodri Alonso, 84. min), Jorge Pascual (Victor Moreno, 77. min) eta Alex Forés (Tiago Geralnik, 90. min).

1 – Amorebieta: Campos, Jorge Mier (Alvaro Nuñez, 52. min), Etxeita, Manu Hernando, Felix (Lasure, 77. min), Erik Moran, Alex Carbonell (Javier Eraso, 65. min), Morcillo (Luis Quintero, 65. min), Dorrio, Jauregi (Marco da Graça, 46. min) eta Edwards.

Golak: 1-0, 32. min. Ontiveros. 2-0, 48. min: Alex Fores. 2-1, 54. min: Manu Hernando. 3-1, 59. min: Lekovic.

Epailea: Milla Alvendiz. Txartel horia atera die Alberto del Moral, Dorrio, Marco da Graça, Manu Hernando eta Edwards jokalariei.