3-1, Rayori

Garaipenak jaitsiera postuetatik atera du Osasuna

Oier Sanjurjo, Oriol Riera eta Roberto Torre jokalariek egin zituzten nafarren golak.

1:20

Osasunak Rayo Vallecano gainditu zuen Sadar futbol-zelaian bart jokatutako BBVA Ligako partidan. Neurketaren lehen minutuan Oier Sanjurjok egin zuen aurreneko gola, eta bigarren zatian Oriol Rierak eta Torresek beste biak lortu zituzten.

Galvezek Rayoren gola egin zuen partida erabkita zegoenean.

Fitxa Teknikoa:

3 - Osasuna; Andres Fernandez, Oier Sanjurjo, Loties, Arribas, Joan Oriol (Flaño, 80'), Raoul Loe, Silva, Cejudo (Puñal, 66'),Torres, De las Cuevas eta Joan Oriol (Manuel Onwu, 82').

1 - Rayo Vallecano: Ruben, Arbilla, Saul, Galvez, Tito, Adrian, Trashorras, Jonathan Viera, Lass, Iago (Embarba, 63') eta Bueno (Larrivey, 57')

Golak:

1-0, 1': Oier Sanjurjo. 2-0, 9': Oriol Riera. 3-0, 57': Torres. 3-1, 72': Galvez.