17. JARDUNALDIA

Osasunak ausardiaz jokatu du berdinketa lortzeko Bartzelonaren aurka Sadarren (2-2)

I. G. | EITB MEDIA

Gorritxoek birritan berdindu behar izan dute markagailua puntu bat lortzeko David Garciaren eta Chimy Avilaren golei esker.

0
Osasuna vs Bartzelona: Santander Ligako laburpena, golak eta jokaldirik onenak

Osasunak berdinketa lortu zuen Bartzelonaren aurka (2-2) Chimy Avilak azken minutuetan sartutako golari esker. Osasunaren garaipen gogoak taldea garaipenaren bila irtetea zaleen aurrean bultzatu du hasieratik, eta nafarrak jokoaren nagusi izan dira momentu askotan.

Gavik baloi ona jarri du Nikorentzat gorritxoen defentsaren gainetik, erdilari gazteak 0-1ekoa jartzeko Bartzelonaren alde.

Baina 14. minutuan, Moncayolak falta bat atera du area erditik, eskuin albotik. David Garcia erdiraketa aprobetxatu du baloia Ter Stegenenetik urrun jartzeko, 1-1ekoa sartuta.

Bigarren zatia hasi eta berehala, Abdek Bartzelonaren bigarrena sartu du. Publikoak Martínez Munuera epailearekin haserretu da, epaileak nahigabetzat jo zuen Busquetsen esku bat penaltitzat ez hartzeagatik.

Arrasatek norgehiagoka irauli nahi izan du, aldaketa hirukoitz batekin, erasorako bokazio argiarekin. Budimir, Chimy Avila eta Darko Brasanac berdegunera atera dira, eurenei freskotasunarekin eta gol usaimenarekin laguntzeko.

Osasunak ezarritako erritmoa minutu askoan jaitsi du baloiaren jabetza luzeagoekin, baina ez du aukera argirik aurkitu.

Handik gutxira, Chimy Avilak baloi bat jaso du area aurrean, norgehiagoka berdintzeko eta Sadarrek eztanda egiteko.

2 – Osasuna: Sergio Herrera; Nacho Vidal (Torres, 73. min), Unai Garcia, David Garcia, Juan Cruz, Manu Sanchez (Cote, 73. min); Kike Barja (Chimy Avila, 69. min), Moncayola, Lucas Torro; Rubén Garcia (Darko, 69. min); Kike Garcia (Budimir, 69. min).

2 – Bartzelona: Ter Stegen; Araujo, Pique, Umtiti, Gavi; De Jong, Busquets, Nico (Mingueza, 73. min); Abde (Ferran, 90. min), De Jong, Dembele (Coutinho, 81. min).

Golak: Nico 1-1 (12. min), David Garcia 1-1 (14. min), Abde 1-2 (49. min), Chimy Avila 2-2 (87. min).

Epailea: Martinez Munuera. Epaileak txartel horia atera die Osasunako Nacho Vidal, Juan Cruz, Ruben Garcia, David Garcia eta Manu Sanchezi, baita Bartzelonako Gavi, Ter Stegen eta Piqueri.