LaLiga

Osasunak sufritzen jakin du Espanyolen aurka puntu bat lortzeko (1-1)

I. G. | EITB Media

Nafarrak izan dira gola sartzen lehenak, baina Espanyol indartuta atera da bigarren zatian, partida berdinduz eta gorritxoak estutasunean jarriz.

2:23
Kike Barja

Osasunak eta Espanyolek gol bakarrera berdindu dute, nafarren nagusitasunezko lehen zatia izan duen lehia batean, Kike Barjak 42. minutuan sartutako golarekin. Kataluniarrek erreakzionatzen jakin dute bigarren zatian, eta partida berdindu dute Nicolas Melameden golarekin 67. minutuan, zelaira salto egin eta lau minutura.

Osasunaren hirugarren partida da hiru puntuak lortu gabe, nahiz eta Chimy Avilak langara bidalitako jaurtiketak partida irabazi zezakeen.

Lehen zatian Osasuna izan da jaun eta jabe. Taldea handinahia izan da hasieratik, eta etxekoen atea setiatu du, Manu Sanchez bigarren minutuan iritsi baita ezker hegaletik.

Aleix Vidalek Ante Budimirren oinetan galdu du baloia, eta kroaziarrak Kike Barjari pasatu dio lehen gola sartzeko.

Nacho Vidal, Lucas Torro edo Chimy Avila bezalako gizon finkoen ordezkapenak gorabehera, talde nafarrak ez ditu izandako aukerak aprobetxatu zelaiaren azken herenean.

Bigarren zatiko aldaketekin Espanyolek hobera egin du eta arriskuarekin iristen hasi da. Budimirrek partida erabakita uzteko gol aukera argia galdu ondoren, 1-1ekoa iritsi da.

Melamed 63. Minutuan zelairatu da eta 67. minutuan area aurrealdean baloia jaso eta gola sartu du, Herreraren eskuadrari egindako txut indartsu bezain urrun batekin.

Taldeak aurrera egin du Osasunaren arearantz, garaipenaren eta mailari eusteko golaren bila, baina partidan ez da gol gehiago ikusi.

1 - Espanyol: Diego Lopez; Aleix Vidal, Calero, Sergi Gomez, Cabrera, Vilhena (Nico Melamed, 63. min); Herrera, Morlanes (Melendo, 46. min), Sergi Darder; Wu Lei (Raul de Tomás, 46. min) eta Puado (Embarba, 88. min).

1 - Osasuna: Herrera; Ramalho (Ruben Garcia, 80. min), David Garcia, Aridane, Juan Cruz; Moncayola, Darko (Torro, 73. min); Kike Barja (Chimy Avila, 73. min), Javi Martinez (Oier, 63. min), Manu Sanchez (Nacho Vidal, 80. min) eta Budimir.

Golak: 0-1: Kike Barja, 42. min. 1-1: Nico Melamed, 67. min.

Epailea: Jaime Latre. Txartel horia atera die Vilhenari (28. min), Kike Barjari (52. min), Darkori (62. min) eta Manu Sanchezi (76. min).