lehenengoak
Dilista entsalada:
Ontzi batean, dilista egosiak jarri, eta bertara tipulina eta tipulin adar txikituta, mangoa, luzokerra eta ahuakatea dadotan, oliba beltzak eta feta xaflatan, cherry tomateak konfitatuta eta martorria txikituta sartu, eta ondo nahastu. Beste ontzi batean, ziapea, ozpina, olioak, lima zukua eta sesamo haziak sartu, eta ondo nahastu. Dilista entsaladarekin elkartu.
Oliba hummusa:
Ontzi batean, osagai guztiak sartu, eta birrindu pate bat egin arte.
Alberjinia kurruskariak:
Alberjiniak makilatxotan moztu. Ontzi batean, txitxirio irina, esnea, tipula eta baratxuria hautsa, belar usaintsuak eta gatza bota. Ondo nahastu, eta alberjinia makilatxoak bota. Ondo nahastu, eta arto malutak galdarraztatu. Oliotan frijitu, eta xukatu.
BUKAERA:
Plater batean, dilista entsalada jarri; inguruan, oliba hummusa, eta gainean, alberjinia makilatxo frijituak.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa