Igoera fasea

Deportivok abantaila hartu du Malagari irabazita

Deporrek 4-2ko emaitzarekin irabazi dio Malagari Lehen Mailara igotzeko play-offeko finalerdietako joaneko partida.

• Carlos Fernandez eta Borja Valle. Argazkia: EFE

Carlos Fernandez eta Borja Valle, Deporrek Malagari sartutako gol bat ospatzen. Argazkia: EFE

Deportivok garaipena (4-2) lortu zuen bart, 21:00etan, Malagaren aurka, Lehen Mailara igotzeko play-offeko finalerdietako joaneko partidan. Ondorioz, abantaila hartu du finalera sailkatzeko.

Malagak aurrea hartu zuen 18. minutuan, Luis Hernandezen golari esker (0-1). Hiru minutu geroago, ordea, Carlos Fernandezek neurketa berdindu zuen (1-1). Hala ere, atsedenaldiaren aurretik, Ontiverosek (1-2) aurretik jarri zuen Malaga berriro.

Bigarren zatian, Coruñako taldearen erreakzioa heldu zen. Pedro Sanchezen golak (2-2) berdinduta utzi zuen partida, 56. minutuan. Zazpi minutu geroago, 63.ean, Carlos Fernandezek aurretik jarri zuen Deportivo (3-2). Talde galiziarraren poza ez zen hirugarren golarekin bukatu; izan ere, Borja Vallek 4-2koa sartu zuen 78. minutuan. Gol horrek zoramena eraman zuen Riazorreko harmailetara.

4 - RC Deportivo: Dani Gimenez; David Simón, Domingos Duarte, Somma, Saul Garcia; Fede Cartabia (Caballo, 81. min), Alex Bergantiños, Edu Exposito, Pedro Sanchez (Matias Nahuel, 69. min); Carlos Fernandez eta Borja Valle (Vicente Gomez, 85. min).

2 - Malaga CF: Munir; Ivan Rodriguez, Luis Hernandez, Pau Torres (Diego Gonzalez, 80. min), Ricca; Renato, Keidi Bare, Boulahroud (Erik Moran, 66. min), Ontiveros; Blanco Leschuk eta Adrian Gonzalez (Pacheco, 66. min).

Golak: 0-1, 18. min: Luis Hernandez. 1-1, 21. min: Carlos Fernandez. 1-2, 37. min: Ontiveros. 2-2, 56. min: Pedro Sanchez. 3-2, 63. min: Carlos Fernandez. 4-2, 78. min: Borja Valle.

Epailea: Soto Grado. Txartel horiak atera dizkie Pedro Sanchez (13. min) Deportivoko jokalariari, eta Ivan Rodriguez (25. min), Keidi Bare (30. min) eta Ontiveros (91. min), Malagako futbolariei.