audioak (1)
Igor Zalakainek marrubi frijituak egiteko errezeta proposatu digu; Pili Manterolak, berriz, marrubi epelak prestatu ditu.
Marrubi frijituak:
2 bat marrubi brotxeta modura jarriko ditugu.
2 arrautzen gorringoa eta zuringoa banatu. Ontzi batean irina , arrautza oso bat eta gorringoak ongi nahastu.
Soberan gelditu diren zuringoak azukrearekin nahastu eta, ondoren, aurreko masa eta egin berri duguna dena nahastu.
Marrubiak ongi garbitu eta gero, masa krematsu honetan bustiko ditugu.
Olio beroan, azkenik, frijitu. Igor Zalakainen beroegi ez jatea gomendatu digu.
Marrubi epelak:
Karamelua egiteko, zartagin batean gurin pixka bat, eta azukrea ipiniko ditugu.
Piperbeltza morteroan txikitu, eta aurreko masari nahastu. Likore pixka bat bota.
Laranja eta erdiren zukua eta limoi erdi baten zukua nahastu.
Dena bat egiten utzi. Ondoren, marrubiak masa honetan salteatu. Pili Manterolak dio egin berritan jan behar direla.
Irratia zuzenean
Euskadi Irratia Entzun zuzenean Radio Euskadi Entzun zuzenean Radio Vitoria Entzun zuzenean Gaztea Entzun zuzenean EITB Musika Entzun zuzenean EITB Euskal Kantak Entzun zuzenean
emanaldi bereziakRadio Euskadi + Entzun zuzenean Radio Vitoria + Entzun zuzenean
orain albiste
albisteak
Erlazionatutako edukiak:
albisteak
albisteak
albisteak
albisteak
Kirola
Kirola
Azken audioak
2024/12/02
Arratsean 43:36
2024/12/02
Zidorrean 53:50
2024/12/02
Hiru erregeen mahaia 129:58
2024/12/02
Mezularia 65:37
2024/12/02
Baipasa 175:13
2024/12/02
Kantu Kontari 54:18
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa