cerrar buscador

Receta Express

Kinoa eta kuiatxoa
  • 25:10 min
imagen player
imagen player
imagen player
Osagaiak
  • IGOR ZALAKAIN: kinoa, salda, kuiatxoa, txanpiak, gatza, soja saltsa, perrexila, olioa.
  • PILI MANTEROLA: kuiatxoa,kinoa, salda, urdaiazpikoa, olioa.
Prestaketa

Vluber enpresa eta bere menu osasungarrien proiektua ezagutu dugu eta bertako Breixo Conderen proposamenez, kinoa eta kuiatxoa erabili dituzte Pili Manterola eta Igor Zalakain sukaldariek gaurko errezetetarako osagai nagusi gisa:

Igor Zalakain:

Kinoa egosi barazki, oilasko edo arrain saldan (5 minutuz).

Kalabazina eta txanpinoiak wokean prestatu. Kinoa gehitu. Gatza, bi goilarakada soja saltsa eta perrexila gehitu.

Pili Manterola: 

Kinoa egosi saldaren batean bost minutuz.

Kuiatxoari azal berdea pixka bat kendu. Espageti moduan ebaki.

Urdaiazpikoa hartu eta luzeraka ebaki.

Baratxuri pixka batekin, salteatu kuiatxoa zartaginean; ondoren, gehitu urdaiazpikoa eta, amaitzeko, kinoa.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • telegram
  • Bidali